fbpx

Update | Corona maatregelen

Corona update

Sinds zondag 15 maart zijn er extra maatregelen afgekondigd die de verdere verspreiding van Coronavirus moeten inperken. Graag informeren we jullie over de maatregelen die wij genomen hebben en hoe we komende periode werken.

Met ons gaat het goed, het virus heeft tot nu toe nog geen invloed gehad op de gezondheid van medewerkers en uitleveringen van orders. Mocht dit voor jouw order anders worden dan nemen we contact met je op.

Als werkgever willen en moeten wij ervoor zorgen dat onze werknemers veilig kunnen werken. Wij hebben al onze medewerkers, in lijn met de instructies van het RIVM, geïnformeerd over de voorzorgsmaatregelen die zij moeten nemen. Medewerkers met klachten als verkoudheid en/of koorts zijn verplicht thuis te blijven.

 

Bestellen kantoorartikelen

Om risico’s te vermijden willen we jullie vragen bestellingen via onze webshop of telefonisch te plaatsen. Ook het afhalen van bestellingen is niet meer mogelijk, wij zorgen ervoor dat onze logistieke medewerkers dit netjes bij jullie leveren. 

 Leveringen gaan dus gewoon door maar:

 

Service- en onderhoudsafspraken

Wij garanderen onze telefonische bereikbaarheid en blijven serviceafspraken inplannen, maar wel onder bepaalde voorwaarden. Wanneer je een storing bij ons aanmeldt zullen wij bijvoorbeeld vragen naar de situatie op locatie. Wij vragen begrip hiervoor.

Bij twijfel over het risico van besmetting zullen wij er alles aan doen om een andere oplossing te vinden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld via ons online portal op afstand storingen monitoren en/of oplossen.

 

Zakelijke afspraken

Voor wat betreft zakelijke afspraken hebben wij onze medewerkers gevraagd om vooraf te overleggen met hun gesprekspartner of het verstandig is om de afspraak door te laten gaan. Als dit niet verstandig is zullen we de afspraak verplaatsen of gebruik maken van bijvoorbeeld Skype, Zoom of Hangouts om met elkaar te communiceren. 

 

Je kunt erop rekenen dat onze medewerkers er alles aan doen om u zo goed mogelijk te ondersteunen de komende tijd en leven mee met iedereen die geraakt wordt door deze situatie. 

 

Team Hoogerwerf for Office

Geschreven door
Team Hoogerwerf

info@hoogerwerf.nl

BEL MIJ TERUG