fbpx

Projectinrichting voor Rijk Zwaan Zaadteelt en Zaadhandel

Leestijd: 2 minuten

Over Rijk Zwaan

Rijk Zwaan is al jaren een doorlopende klant van Hoogerwerf. Dit bedrijf behoort tot de top 5 van de wereldwijde markt voor groentezaden. De vraag ligt bij deze klant vooral op het leveren van kantoormeubels. Ongeveer 12 jaar geleden kwam Rob Borst als nieuwe facilitair manager in dienst bij Rijk Zwaan. Sindsdien is hij de hoofdcontactpersoon tussen Rijk Zwaan en ons. Het innovatieve Rijk Zwaan groeit zo hard dat er bijna iedere twee jaar een nieuwbouwproject gerealiseerd wordt, waarbij wij altijd één van de betrokken partijen zijn.

Vaste partner op het gebied van projectinrichting

In 2012 hebben wij mee mogen denken over de 350 werkplekken voor in het grote nieuwbouwpand in De Lier. Dit gebouw heet ‘De Zwaan’. Rijk Zwaan heeft in De Lier reeds acht panden waarbij wij hebben meegedacht over de inrichting. En nog steeds denken wij mee over de inrichting van deze kantoren. Al meer dan 15 jaar is Hoogerwerf ook de leverancier van een pand in Fijnaart van Rijk Zwaan op het gebied van kantoorinrichting. Voor dit pand hebben we advies gegeven over de kantine, het atrium en de directiekamers.

Oplossing en realisatie

Bij grotere projecten stuurt Rijk Zwaan altijd eerst de bouwtekeningen naar ons op, zodat wij kunnen meedenken over een mogelijke inrichting. Als dan eenmaal de offerte akkoord is, kunnen we het bestellen in gang gaan zetten. Bij een van de eerste projecten met Rijk Zwaan hebben we een stijl vastgesteld, waardoor we altijd met dezelfde kleuren en type meubelen werken. Ook maken we altijd gebruik van dezelfde externe monteurs. Wel zo fijn natuurlijk als je elkaar een beetje leert kennen na al die jaren!

Feiten en cijfers

De samenwerking met Rijk Zwaan is, met tussenfases, altijd doorlopend. Maandelijks leveren wij zo’n 6 tot 8 werkplekken af bij het bedrijf. Omdat Rijk Zwaan continu groeit, lopen de projecten vaak in elkaar over. Als het ene nieuwbouwproject is afgerond, staat het volgende alweer voor de deur. Het volgende nieuwe project is een kantoorgebouw dat pal naast het hoofdgebouw in De Lier zal worden gebouwd. Dit kantoorgebouw zal bestaan uit 4 verdiepingen. Aan ons de taak om ons bezig te houden met kleur- en inrichtingsadvies en natuurlijk ook het leveren van de meubels.

8
werkplekken per maand
300
werknemers geholpen
4
verdiepingen

Flexwerkplekken inrichten

Een volgende stap voor Rijk Zwaan is het creëren van flexplekken in het nieuwbouwpand naast het hoofdgebouw. Deze werkplekken zijn speciaal gericht op werknemers van een nieuwe generatie. We kijken ernaar uit om ook bij dit project met Rijk Zwaan tot een mooi resultaat te komen!

Andere projecten

BEL MIJ TERUG