fbpx

De perfecte inrichting voor jouw sales omgeving!

Resultaten behalen. Dat is het belangrijkste binnen het sales team. Maar wist je dat je door kleine aanpassingen in jouw sales omgeving ervoor kunt zorgen dat jij nog betere resultaten gaat halen? Aan de hand van de Sales Arena van Robert Walters vertellen we hoe jij door verschillende trucjes te gebruiken binnen je interieur de optimale omgeving creëert voor jouw salesteam!

Geef je brein het eerste zetje 🧠

Bij binnenkomst in de Sales Arena van Robert Walters loop je niet door een gewone deur, maar door een spelerstunnel. Dit geeft jouw brein prikkels, waardoor je klaar bent om te gaan scoren. Ben je door de tunnel? Dan zie je op een groot scherm de targets. Dit geeft je een extra beetje (positieve) stress en adrenaline, waardoor je hartslag omhoog gaat en je klaar bent om een topprestatie te leveren.

 

Door kleine aanpassingen kan jij jouw sales arena omtoveren tot een echte ruimte waarin jij kan scoren. Natuurlijk hoef jij geen spelerstunnel te bouwen, maar bouw bijvoorbeeld de  gang naar je saleskantoor om tot een soortgelijke spelerstunnel.

Alles in het teken van scoren 🥅

De rest van de ruimte van de Sales Arena is ook ingericht om ervoor te zorgen dat jouw team gaat scoren. Zo staan er verschillende fietsen en loopbanden waarmee je voortdurend je brein kan blijven prikkelen. Je hartslag gaat omhoog en er komt meer bloed in je brein, waardoor je net een tandje extra gefocust bent en scherper in je afspraak zit.

 

Daarnaast zie je binnen het interieur veel rood en hebben we drukke patronen toegevoegd die je overal ziet terugkomen. De vloer, de muur en de meubels. Overal zie je beweging. Er zijn dan ook geen hoekjes waar je even kunt relaxen of tot rust kan komen. Nee, dit is jouw tijd om die doelen te bereiken. Stoelen waar je lekker achterover in kunt leunen, die ga je niet vinden.

 

Benieuwd hoe wij jouw sales omgeving kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op!

Even een cooling down 😮‍💨

Kun je heel de dag in zo’n ruimte zitten? Nee, natuurlijk niet. Niemand staat heel de dag in de sportschool of op het sportveld, dus dat is hier ook niet de bedoeling. Daarvoor hebben we een andere ruimte ontwikkeld. Daarover binnenkort meer.

Jouw kantoor, ons advies!

Elk project is anders. Elk bedrijf is anders. Elke branche vraagt weer om een andere aanpak. Waar we in ieder geval duidelijk over kunnen zijn. Wij houden niet van eindeloze meetings. Wij zijn doeners. We luisteren, vragen en koppelen die uitkomst aan onze creativiteit.

Benieuwd hoe jouw ideale kantoorinrichting eruitziet? Neem dan contact met ons op!

Contact

Geschreven door
Team Hoogerwerf

info@hoogerwerf.nl

Gerelateerde blogs

BEL MIJ TERUG