fbpx

Kosten en begroting: zo blijven wij altijd binnen budget!

Een kantoor laten inrichten, wat gaat dat kosten?

Tuurlijk, je kunt het zo gek of simpel maken als je zelf wilt. Misschien ga je voor een complete make-over, maar wellicht is bijvoorbeeld een nieuwe behang en een glazen systeemwand al voldoende voor een nieuwe uitstraling. Wij stellen de wensen en behoeften van de klant centraal. Daar hoort ook een financieel plaatje bij. Samen komen we tot een advies dat het optimale uit jouw werkomgeving haalt én binnen je budget blijft. Hoe doen we dat?

Heldere begroting

Niks vervelender dan achteraf voor financiële verrassingen komen te staan. We kunnen daarom een lage prijs begroten om jou als klant binnen te halen, maar we vinden het ook belangrijk eerlijk en realistisch te zijn. Wij gaan daarom voor een heldere begroting. Door onze jarenlange ervaring met interieurinrichting weten we precies waar we op moeten letten zodat de kosten niet uit de hand lopen. En is ons advies boven je budget? Dan kijken we samen waar we het ontwerp wat aan kunnen passen.  

 

Samenwerking

We werken met een begroting voor het totale project. Van ontwerp, tot verbouwing, tot inrichting. We begeleiden het project van de eerste handdruk tot het teruggeven van de sleutel en daarna. We weten welke partijen we daarvoor moeten inschakelen, zodat we overzicht houden over de kosten. Om openheid te geven in het kostenplaatje, kunnen we ook meerdere offertes aanvragen bij aannemers of derde partijen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten om de prijzen scherp te houden.

Onvoorziene kosten

Natuurlijk, in de toekomst kijken blijft lastig. Toch kunnen we een voorspelling maken van de kosten die eraan komen. We rekenen niet elk haakje of stopcontact uit, maar maken een accurate inschatting van de kosten. Om daarnaast te voorkomen dat je alsnog voor verrassingen komt te staan, bouwen we altijd een marge in voor onvoorziene kosten. Zo kunnen we aan de voorkant eerlijk zijn en blijven we altijd binnen het afgesproken begrotingsbedrag.

Weten wat een (her)inrichting van jouw kantoor kost? Of het nou gaat om een complete verbouwing of het plaatsen van een systeemwand op je bestaande kantoor, laat ons contact met je opnemen.

Weten wat een (her)inrichting van jouw kantoor kost? Laat Remco contact met je opnemen!

    Geschreven door
    Team Hoogerwerf

    info@hoogerwerf.nl

    Gerelateerde blogs

    BEL MIJ TERUG