fbpx

Samenwerken met Hoogerwerf – Interieurontwerper Jelena vertelt haar ervaring!

Jelena op de praatstoel

In deze blog maak je kennis met Jelena Hilgers, een externe interieurontwerper waarmee wij vaak samenwerken. Met haar ontwerpen brengt zij de wensen van de klanten tot leven en vindt ze het leuk om meubels, kleuren en materialen met elkaar te combineren. Maar hoe is het nu eigenlijk om als interieurontwerper met Hoogerwerf samen te werken? En hoe gaat zo’n samenwerking met Hoogerwerf eigenlijk? Lees het hier!

Jelena, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Jelena Hilgers en in 2009 ben ik afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Sindsdien werk ik met veel passie en enthousiasme in dienst bij verschillende bedrijven als interieurarchitect waar ik zowel aan grotere als kleinere projecten heb gewerkt. Zo heb ik lege kantoorpanden getransformeerd tot hotels en een compleet winkelconcept bedacht en uitgewerkt.

 

Na jaren in dienst bij verschillende interieurbedrijven heb ik sinds dit jaar besloten om mijn eigen interieurbureau te beginnen. Een eigen bedrijf om particuliere en zakelijke klanten te helpen bij het herinrichten van hun woning of werkomgeving. Waar veel mensen het lastig vinden om de juiste meubels, kleuren en materialen met elkaar te combineren, zie ik het juist als een enorm leuk traject waarin je creatief deze zaken met elkaar kunt combineren.

 

Mijn ontwerpen maak ik met professionele ontwerp programma’s, waarmee je de mooiste animaties kunt maken. Hierdoor krijgen de klanten een realistisch beeld van hoe de ruimte eruit komt te zien. Door mijn passie, ervaring, inzicht en bekendheid met materialen & kleuren kan ik van elke ruimte wel iets moois maken.

Hoe werk je met Hoogerwerf samen, en hoe is dat voor jou?

Door een samenwerking aan te gaan met Hoogerwerf krijg ik meerdere kansen om aan mooie projecten te werken. Deze combinatie, ik als ontwerper en Hoogerwerf als leverancier en projectbegeleider, werkt voor mij heel goed. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering en ik voor het ontwerp.

 

Wat is er anders aan hoe je met Hoogerwerf samenwerkt?

Op dit moment werk ik met meerdere projectinrichters zoals Hoogerwerf, maar door mijn verleden met Hoogerwerf weten we van elkaar wat onze sterke punten zijn. Door samen te werken aan een aantal grote projecten zijn wij goed op elkaar ingespeeld.

Waar start het samenwerken in een nieuw project, wat doe jij en wat doet Hoogerwerf?

Elk project start met een inventarisatie en analyse. Hier vloeit uiteindelijk een interieurconcept uit voort. Wanneer het concept klaar is bespreek ik, samen met Hoogerwerf, het plan en kijken we gezamenlijk wat we kunnen betekenen voor de klant. Samen met de klant stellen we een bouwteam samen, wordt het ontwerp gerealiseerd en wordt alles volgens plan uitgevoerd. Ook na oplevering van het project staan wij samen open voor vragen en eventuele afwerking.

 

Welk project, dat je samen met Hoogerwerf hebt gedaan, ben je het trotst op?

Dat is het Maaskoepel-project in Rotterdam. Door de ontwikkeling van het hybride werken is de werkvloer veranderd. De uitdaging in dit traject was dan ook om de mensen weer naar kantoor te krijgen. Het ontmoeten en samenwerken stond centraal en het pand moest het kloppende hart van de organisatie worden. Samen met Remco, en de rest van het team van Hoogerwerf, hebben wij een mooie ontmoetingsplek ontworpen voor de mensen van de Maaskoepel.

 

Hoe zou je het samenwerken met Hoogerwerf omschrijven?

Ik zou het in drie woorden willen omschrijven: professioneel, duidelijk en overzichtelijk. Hoogerwerf komt de dingen na die zij mij en de klant beloven. Als ik samenwerk met Hoogerwerf weet ik zeker dat het project een succes wordt en ik vertrouw het hele team van Hoogerwerf dan ook bij mijn klanten!

Geschreven door
Team Hoogerwerf

info@hoogerwerf.nl

Gerelateerde blogs

BEL MIJ TERUG