fbpx

Luister nu! BNR Podcast Werkverkenners over het ideale kantoor

Het ideale kantoor 🎙️

Een kantoor inrichten op basis van neurowetenschap? Yes! Wij deden dat samen met Martin de Munnik, co-founder van neuromarktonderzoeksbureau Neurensics, en Martijn den Otter, Neurowetenschapper bij Neurofactor. Dit is het eerste kantoor ter wereld dat op basis van neurowetenschap is ingericht, en dat is de media niet ontgaan.

Rob Steur, business director bij Robert Walters, en Martin de Munnik, co-founder van neuromarktonderzoeksbureau Neurensics, waren te gast bij de podcast Werkverkenners. Het onderwerp? Het ideale kantoor.

En natuurlijk kwam het kantoor van Robert Walters daar uitgebreid aan bod!

Wil jij meer weten over dit bijzondere kantoor? Lees dan deze casus, of bekijk de documentaire.

 

Spotify Apple Podcast BNR App

Een aflevering vol inspiratie

In deze aflevering hoor je over de inrichting van het eerste kantoor ter wereld dat is ingericht op basis van neurowetenschap. Rob Steur behandeld thema’s zoals het belang van het hybride werken binnen het nieuwe kantoor, over de verschillende zones, over hoe geluiden, geuren en kleuren een belangrijke rol hebben gespeeld binnen de ruimtes en over de cruciale rol van Hoogerwerf binnen dit traject.

Daarbij geeft Martin de Munnik meer inzicht over de achterliggende onderzoeken die wij hebben gebruikt om het kantoor te ontwerpen. Van moodboards, tot hoe het menselijk brein reageert.

Kortom, een inspirerend kijkje achter de schermen!

Geschreven door
Team Hoogerwerf

info@hoogerwerf.nl

Gerelateerde blogs

BEL MIJ TERUG