fbpx
Zithoek in het kantoor

Werkruimte volgens jouw visie

Leestijd: 2 minuten

“Ze staan meteen paraat als er iets niet helemaal in orde is,” vertelt Brenda van Vliet. Het kantoor van haar bedrijf Be Pictured Fotografie is volledig ontworpen door Hoogerwerf. “Door de warme kleuren heeft het een chique uitstraling gekregen.”

De ruimte

Het pand van eenmansbedrijf Be Pictured Fotografie bestaat uit twee verdiepingen. Brenda: “Beneden heb ik een multifunctionele fotostudio. Daar kan ik zowel producten fotograferen als vele vormen van portretfotografie. Van producten zo groot als een auto tot zo klein als een ring.”

De ruimte boven (72 m²) is ontworpen door Hoogerwerf. “Hier is niet alleen een kantoor, maar ook een kleedkamer, toilet, pantry, een koffiecorner en een hoge en lage zitruimte. Het is een hoekpand en het bestaat voor tachtig procent uit glas. Ook binnen is met glazen wanden gewerkt. Daarnaast is de industriële stijl van buiten ook naar de binnen gebracht. Het heeft warme kleuren en ik vind dat het een chique uitstraling heeft. Er is een PVC-vloer aangelegd en ook doorgelegd op de trap. Hoogerwerf heeft met mij alles afgestemd, van de kapstokken tot de meubels en de entree”, vertelt Brenda van Vliet.

Spijker op z’n kop

Brenda: “Het pand is volledig nieuwbouw, dus er stond nog helemaal niets. Het had nog een kale verdiepingsvloer. Hoogerwerf heeft dat in samenwerking met LBH Bouw uit Ter Aar binnen een half jaar omgetoverd tot een prachtige bovenverdieping. Ik ben twee keer langs geweest bij Hoogerwerf. De eerste keer om mijn eigen visie te vertellen. Welke kleuren vind ik belangrijk? De tweede keer dat ik er was, kwamen ze met een volledig plan. Dat was meteen de spijker op z’n kop. De kleuren waren perfect.”

Meedenken

Brenda: “De samenwerking met Hoogerwerf verliep erg fijn, omdat ze met alles meedenken. Ze staan ook paraat als er iets niet goed gaat of niet past. Er was een nauwe samenwerking met mijn aannemer. Vooral de glazen wanden waren een grote uitdaging. Toen de kasten voor het stopcontact bleken te staan, hebben ze er meteen gaten in gemaakt. En toen een van de twee vloerkleden niet pastte, deden ze niet moeilijk en werd voor een andere oplossing gezorgd.”

Beleving

Volgens Linda Goedhard, projectmanager bij Hoogerwerf, zat er veel werk in het project. “Het was een klein kantoorpand, maar het is eigenlijk een complete woonkamer geworden. Het gaat tegenwoordig veel meer om de styling en de beleving van zo’n ruimte. Dat hebben we gedaan met glazen wanden, mooie plafonds, verlichting en wandlampjes voor de juiste sfeer. Ik denk dat we een super tevreden klant hadden.”

Andere projecten

BEL MIJ TERUG