fbpx

Het kantoor van de toekomst: het creative lab

“Dat het de uitstraling zou krijgen die een Creative en Digital Agency moet hebben, dat het fris is, nieuw is, dat je er binnen wilt komen.” Was de vraag van Etienne Verhoeff, de eigenaar van TIEN. Creative & Digital Agency.

Een complete restyling én een creative lab

Een creatief bureau vraagt om een creatieve omgeving. Daarom ontwikkelden we samen met TIEN. Creative & Digital Agency een creative lab en gaven we de inrichting van het kantoor een complete restyling. 

 

De kantoorinrichting

Bij de herinrichting is rekening gehouden met de akoestiek in het kantoor. Dankzij akoestische panelen tussen de bureau’s en het gebruik van vloerbedekking in de kantoorruimte, kunnen de medewerkers rustig en geconcentreerd werken.

Hierbij is gebruik gemaakt van tapijttegels uit de NY+LON streets collectie van Interface. Ontwerpen gebaseerd op de straten van New York en Londen, CO2 neutraal en zo duurzaam dat je er zelf MIA subsidie op kunt krijgen..

Het creative lab

In het creative lab is gebruik gemaakt van de se:lab meubellijn van Sedus, waarmee de ruimte gemakkelijk omgebouwd kan worden van werkruimte naar vergaderruimte en van brainstorm naar presentatieruimte. 

 

Fotografie door Maaike Petri Fotografie.

Andere projecten

BEL MIJ TERUG