fbpx

Documentaire: de Neuro Workplace van Robert Walters

Wij bedachten een insteek die wereldwijd nooit eerder werd toegepast: een kantoor inrichten op basis van neurowetenschap. In deze bijzondere documentaire zie je alles van de oorsprong tot oplevering. Hoe profiling, fMRI scans en neuro-marketing is gebruikt om het ontwerp te maken. Hoe we 2400 vierkante meter aan oppervlakte hebben ingericht tot 6 unieke zones. Het eindresultaat van het nieuwe kantoor en het effect dat Robert Walters ervaart.

Contact

Documentaire | Neuro Workplace

Het eerste kantoor ter wereld dat is ingericht op basis van neurowetenschap

‘Creëer een kantooromgeving waar onze werknemers wíllen zijn, waar ze zich thuis voelen en waar ze zich veilig, gewaardeerd en geïnspireerd voelen. Zodat er een community ontstaat, die ervoor zorgt dat onze mensen optimaal kunnen presteren.’ Dat was in grote lijnen de opdracht die Robert Walters in september 2021 bij ons neerlegde. Het team realiseerde een nieuw kantoor volgens een baanbrekend concept. Het is het eerste kantoor ter wereld dat is ingericht op basis van neurowetenschap. Robert Walters nam de nieuwe bedrijfsruimte op de Amsterdamse Zuidas op 1 mei 2023 in gebruik.

Bekijk nu de documentaire van dit bijzondere project

Ontdek meer over dit unieke project

Casus: De Neuro Workplace van Robert Walters

In deze casus lees je hoe het project tot stand is gekomen, hoe profiling, fMRI scans en moodboards het ontwerp hebben gevormd, en over de ervaring en het resultaat volgens Robert Walters.

Lees het hier

 

Blog: Hoe neuro-onderzoek de basis legde van de Neuro Workplace van Robert Walters

Leer hoe neurowetenschappers Martin & Martijn samen met Hoogerwerf het onderzoek hebben gedaan. Welke bijzondere inzichten ze daardoor hebben gekregen. En hoe deze zijn doorvertaald naar het ontwerp.

Bekijk hier de blog

 

Foto Portfolio: Kantoor van Robert Walters 

Bekijk hoe de zes verschillende zones eruit zien. Lees hoe nuding is gebruikt, welke gevoelens de ruimtes creëren en hoe de inrichting daaraan bijdraagt.

Bekijk hier het portfolio

2400
Vierkante meter ingericht
24
fMRI scans
6
Unieke zones
1
Kantoor ingericht op basis van neurowetenschap

Benieuwd wat neurowetenschap voor jouw omgeving kan betekenen?

Je wilt met je bedrijf verhuizen, verbouwen, herinrichten. Hoe dan ook, je hebt hulp nodig bij het creëren van een geschikte werkruimte voor jouw mensen. Je wilt ze inspiratie bieden, een plek om zich te concentreren of juist uitbundig te brainstormen.
Kortom, je wilt ze – zoals we dat bij Hoogerwerf noemen – werkgeluk laten ervaren.

Hoe dit er voor jou uit ziet? Dat zoeken we samen uit.  Met neuro-onderzoek, moodboard sessies, of een inspirerend gesprek aan de koffie tafel.
Net wat jij nodig hebt. We zijn benieuwd naar jouw vraagstuk!

Kom met ons in contact

Geschreven door
Team Hoogerwerf

info@hoogerwerf.nl

Gerelateerde blogs

BEL MIJ TERUG