fbpx

Diensten

Akoestiek

Akoestiek is een onmisbaar element in de wereld van projectinrichting, vooral als het gaat om kantooromgevingen. Het creëren van een aangename akoestische atmosfeer in een ruimte heeft aantoonbare voordelen, waaronder verbeterde concentratie, verhoogde productiviteit en een algehele gevoel van rust. Als je wilt weten hoe je de akoestiek in jouw kantoor kunt verbeteren, lees dan verder!

Interieurprojecten

Een kantoor is maar een kantoor? Zeker niet. Al lang niet meer. Je kantoor is een plek die je kan inspireren en waar je – eerlijk is eerlijk – meer tijd besteedt dan in je huis. Daarom is het belangrijk dat dit een fijne plek is. Hoogerwerf Projectinrichting & Projectmanagement creëert werkplekken waar werk makkelijker en fijner wordt. En uiteraard vergeten we niet om duurzaamheid daarin mee te nemen!

Alles over projectmanagement & projectinrichting

Print & Scan

Elk bedrijf heeft wel een printer, scanner of kopieermachine staan. Maar welk apparaat is voor jou nu eigenlijk ideaal? Je wil natuurlijk een apparaat dat snel werkt en altijd toner heeft wanneer jij dat nodig hebt. Komt voor elkaar! Bij onze Print & Scan service hoort ook een eigen servicemonteur die altijd voor je klaar staat – soms zelfs nog voordat jij weet dat je hem nodig hebt!

Alles over Print & Scan

Kantoorartikelen

Op zoek naar een pen die schrijven ken? Of een afvalbak, scrum bord of notitieblok? Handig als je dan ook direct je koffiebekers, toiletpapier, inktcartridges en toners kunt kopen, toch? En dan is het natuurlijk nóg fijner als alles door onze eigen chauffeur bij je geleverd wordt. Je begrijpt: wij zijn meer dan alleen een shop. Zie ons als een externe facility manager! Dat klinkt als muziek in de oren, toch?

Ga naar de webshop Meer over onze webshop

BEL MIJ TERUG