fbpx

Robert Walters Portfolio

Robert Walters wilde een nieuw kantoor waar mensen zich veilig, gewaardeerd en geïnspireerd voelen. Een plek die ze samenbrengt in een werkomgeving waar ze zichzelf kunnen overtreffen. Het nieuwe kantoorpand met een oppervlakte van 2400 vierkante meter is opgebouwd uit verschillende zones: elke zone stimuleert en inspireert mensen op een andere manier, waardoor zij optimaal presteren en zich goed voelen.

We vinden het fantastisch dat we gedurende 1,5 jaar Robert Walters geholpen hebben om deze plek te realiseren. Het eerste kantoor ter wereld dat is ingericht op basis van neurowetenschap!
Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem dan nu een kijkje in het kantoor van Robert Walters!

De inrichting van het neurokantoor van Robert Walters

De basisfeer die het best uit de fMRI test kwam bestaat uit licht hout (eiken), houten latten in combinatie met zwart. Dit zie je in het Grand Café, Interviewzone, Teamworkzone en Werklandschap terug. Daarnaast heeft elke zone een eigen accentkleur gekregen. De Toscaanse Tuin en de Sales Arena hebben door hun bijzondere functie een eigen sfeer. In zowel het meubilair, de vloeren en de bestickering zie je ronde vormen terugkomen, dit zorgt voor een vriendelijke en een meer zachte uitstraling naast de moderne en strakke look.

Bekijk de walk-through door het eerste neuro-kantoor!

Grand Café

Het Grand Café is de entree voor gasten, klanten en werknemers. Vanuit de centrale hal kom je binnen in een chique lounge met receptie en koffiebar. Het Grand Café is ook het centrale punt dat de basis vormt voor de community die Robert Walters wil creëren. 

 

Klik hier om het Grand Café te bekijken.

Het Grand Café

Teamworkzone

De Teamworkzone bestaat uit 6 vergaderruimtes met allemaal hun eigen indeling en naam. Herengracht, Singel, Amstel, Prinsengracht, Keizersgracht en Zuidas.

 

 

Klik hier om de Teamworkzone te bekijken.

De Teamworkzone

Toscaanse Tuin

De Toscaanse Tuin vormt letterlijk een buffer tussen de Sales Arena en het Werklandschap. Deze zone is heel bewust vanuit de neurowetenschap toegevoegd. Wanneer je vanuit de Sales Arena komt, krijgt je brein de tijd om even te resetten en kom je in een meer rustige gemoedstoestand aan in het Werklandschap.

 

Klik hier om de Toscaanse Tuin te bekijken.

De Toscaanse Tuin

Sales Arena

De Sales Arena is een Wall Street achtige omgeving die speciaal ontworpen is om optimaal te presteren. Hier kun je (video)bellen, met je team sparren, deals sluiten en successen vieren. Vanuit de neurowetenschap is er bewust gekozen om deze ruimte voor het zicht af te sluiten van de rest van het kantoor. 

 

Klik hier om de Sales Arena te bekijken

De Sales Arena

Interviewzone

De Interviewzone overlapt met het Grand Café. Er zijn binnen het kantoor 3 verschillende settings voor interviews gecreëerd. In het Grand Café is genoeg keuze voor een open overleg. In de aangrenzende Interviewzone is er de keuze uit een semi-open ruimte of een gesloten ruimte.

 

Klik hier om de Interviewzone te bekijken.

De Interviewzone

Werklandschap

Het Werklandschap is een moderne kantoortuin met afwisselende werkplekken. Hier kun je rustig werken aan zit/sta bureaus, hoge tafels langs het raam of aan een bench. De indeling is speels en afwisselend. Het Werklandschap is de ruimte waar iedereen gelijk is, ongeacht zijn functie.

 

Klik hier om het Werklandschap te bekijken.

Het Werklandschap

Andere projecten

BEL MIJ TERUG