fbpx
SE:DUS vergaderruimte

Zo integreer je hybride werken binnen jouw bedrijf

Zo integreer je hybride werken binnen jouw bedrijf

Het zijn nieuwe tijden, zowel binnen als buiten kantoor. En bij die nieuwe tijd, hoort een nieuwe vorm van werken: hybride werken. Maar hoe integreer je dit? Waar moet je op letten, waar is behoefte aan en wat past bij jouw organisatie? We geven je graag de nodige inzichten die je verder op weg gaan helpen.

Nog niet bekend met hybride werken? Lees dan eerst dit artikel. 

Hybride werken in de praktijk

In de praktijk zijn er vijf verschillende soorten hybride werkplekken. De typen werkplekken waar jouw organisatie voor kiest, is geheel afhankelijk van het soort organisatie en welke wens er bij de werknemers is. Weinig draagvlak voor een bepaald type werkplek, zorgt ervoor dat je niet optimaal profiteert van de voordelen die het hybride werken met zich meebrengt. En dat is natuurlijk zonde. 

De basisvoorwaarden voor hybride werken

Ongeacht voor welk type(n) hybride werkplek jij kiest, er moeten altijd een aantal basis benodigdheden aanwezig zijn. We hebben het dan over een eigen toetsenbord en muis voor elke werknemer. Het is de enige manier om flexibiliteit, hygiëne en ergonomie te waarborgen. Zowel thuis als op kantoor. Daarnaast is het belangrijk om van tevoren na te denken over bijvoorbeeld vergadermogelijkheden, reserveringssystemen voor werkplekken en flexibel kantoormeubilair.

De soorten hybride werkplekken

Goed, we gaan het hebben over de verschillende soorten hybride werkplekken. Vijf in totaal, met elk zo zijn eigen voor- en nadelen. Bij elk type horen ook weer andere kantoorbenodigdheden. We zetten ze voor je op een rij. 


Het gebruik van flexibel meubilair zorgt voor een duurzame projectinrichting, die gemakkelijk aangepast kan worden naar de werkzaamheden die plaatsvinden in de ruimte. 

Hoe ziet jouw kantoor van de toekomst eruit?

Laat jij jouw werknemers deels of volledig terugkeren naar kantoor? Er zijn verschillende vragen die je jezelf kunt stellen om tot een antwoord te komen. Denk daarbij aan de volgende:

Wil je weten hoe je jouw kantoorruimte optimaal inricht? We denken graag met je mee. Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Neem contact op met Peter

    Geschreven door
    Team Hoogerwerf

    info@hoogerwerf.nl

    Gerelateerde blogs

    BEL MIJ TERUG