fbpx

A3 en A4 systemen in mono of kleur

Hoogwaardige multifunctionele systemen voor op kantoor

Ben je op zoek naar afdruksnelheid, gemak of veel afwerkingsmogelijkheden? Sharp heeft een groot assortiment aan multifunctionals, die gegarandeerd voldoen aan jouw behoefte.

Of je nu in kleine of grote werkgroepen werkt, jouw collega’s zullen de multifunctionele printers van Sharp zeker waarderen. Iedereen binnen jouw team kan eenvoudig toegang krijgen tot de print-, kopieer- en scanmogelijkheden die ze nodig hebben, inclusief een breed scala aan papierinvoer- en afwerkingsmogelijkheden.

Ook voor kleine en middelgrote ondernemingen

Heb je een kleine of middelgrote onderneming? Ook dan zijn onze A4 en A3 printers geschikt, want ze zijn ruimtebesparend! En als je op zoek bent naar een printer voor persoonlijk gebruik, raden we je aan ook eens te kijken naar multifunctionele printers met veelzijdige scanners.

Al onze printoplossingen zijn betrouwbaar, eenvoudig te bedienen en veilig. Bovendien leveren ze stuk voor stuk een uitstekende kwaliteit.

De juiste ondersteuning met oog voor het milieu

Onze multifunctionele printers ondersteunen jou, je medewerkers en je gasten met walk-up printen en scannen. Dit betekent dat de machine alvast opwarmt wanneer hij detecteert dat je ervoor staat. Door de standaard USB-poort kun je direct printen vanaf een geheugenstick. Ook de koppeling met mobiele apparaten (een smartphone of tablet bijvoorbeeld) is gemakkelijk te maken. 

Sharp is veel bezig met milieubewuste oplossingen. Daarom beschikken de apparaten van Sharp allemaal over energiebesparende oplossingen met een lage uitstoot. Hierdoor kun je de CO2-footprint van jouw bedrijf verminderen!

BEL MIJ TERUG