fbpx

Flexwerken

Flexwerken zoals jij dat wil

Ben jij een zelfstandige uit de omgeving Vlaardingen, Schiedam en Maassluis of heb je hier een klein bedrijf gevestigd, maar ben je op zoek naar flexibele kantoorruimte? En zie je een ultieme kantoorbelevenis ook wel zitten? Kom dan bij ons werken! Bij Hoogerwerf kom je terecht in een inspirerende omgeving, met alle faciliteiten die je nodig hebt. En wil je onze ruimte eerst een keer uitproberen voordat je een definitieve beslissing neemt? Dat kan natuurlijk ook! Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken, of kijk op flexwerkenvlaardingen.nl.

Flexplekken huren

Wil je graag flexwerken in een inspirerende omgeving? Dat kan! Bij ons kun je een werkplek huren voor een uur, een halve dag of een hele dag. En ben je van plan om vaker te komen? Dan hebben we ook een abonnement in de aanbieding, zodat je altijd zeker bent van een fijne flexplek! Hier vind je meer informatie over de tarieven.

Vergaderruimte huren

Ben je op zoek naar een trainings- coachings- of vergaderruimte in Vlaardingen? Dan stopt hier je zoektocht. Wij hebben momenteel drie met zorg ingerichte ruimtes en bieden je een inspirerende omgeving. Zo weet je zeker dat jouw vergadering of training een succes wordt. Hier vind je meer informatie over de verschillende ruimtes en de prijzen.

 

Meer weten?

Dat kan! Neem contact met ons op om antwoord te krijgen op al je vragen, of neem een kijkje op onze website FlexwerkenVlaardingen.nl!

BEL MIJ TERUG