fbpx
Lunchruimte op kantoor

Projectinrichting

Je kantoor (her)inrichten, een nieuw (kantoor)pand bouwen of verhuizen? Bij Hoogerwerf helpen we je graag met de ontwikkeling van je nieuwe werkomgeving. Als projectinrichter luisteren we goed naar jouw visie en plannen, koppelen we die aan onze creativiteit en kennis van werken, trends, ergonomie en technische middelen. Samen met jou ontwikkelen en realiseren we een kantoorinrichting die past bij jouw bedrijf.

Bekijk onze projecten

De projectinrichters van Hoogerwerf

Met een betrokken team van enthousiaste projectmanagers, interieurontwerpers en bouwers ontwikkelen we dagelijks prettige werkomgevingen. Met onze ervaring op het gebied van projectinrichting en projectmanagement creëren we gezonde werkplekken die aansluiten bij de organisatie en jouw manier van werken. Persoonlijk, met de beste service.

14
Projectinrichters
118
Jaar ervaring
1278
Projecten ingericht

Hoogerwerf projectinrichting

Voor de mooiste, meest functionele én duurzame projectinrichting voor jouw pand beginnen we projecten altijd met een kantoorscan. Tijdens de kantoorscan maken we kennis met het bedrijf en kijken we naar de organisatie, de werkwijze, ergonomie en de (benodigde) techniek. Deze aspecten brengen we samen in een advies, zodat jij precies weet waar de verbeterpunten voor je huidige of de eisen voor je toekomstige kantoorinrichting liggen.

Plan vrijblijvend de kantoorscan in!

  Turnkey projectinrichting

  Binnen Hoogerwerf verzorgen we turnkey projecten. Omdat we onze eigen ontwerpers, bouwers en projectmanagers hebben, blijven we gedurende het hele project betrokken. In vijf stappen verzorgen we jouw turnkey projectinrichting. Een complete herinrichting van jouw kantoor, van ontwerp tot oplevering.  

   

  1

  1. Kantoorscan

  Om een kantoorinrichting te ontwerpen die past bij het bedrijf en de werkwijze, leren we jouw bedrijf en de manier van werken kennen. Dat doen we met de kantoorscan, waarbij we de organisatie onder de loep nemen volgens onze OETD-methode. Volgens deze methode kijken we naar de organisatie (denk aan de werkwijze, teams en processen), de ergonomie (van werkhouding tot akoestiek en van licht tot lucht) en de techniek (van bekabeling tot luchtinstallaties) en maken we op basis van deze aspecten het advies voor een design.

  Vraag de kantoorscan aan

  2

  2. Ontwerp

  Vanuit het advies van de kantoorscan gaan de interieurontwerpers aan de slag met het tekenen van een ontwerp voor de nieuwe projectinrichting. Een moodboard en de materialen geven de sfeer van de inrichting weer en het vlekkenplan en de 3D tekeningen laten zien hoe de uiteindelijke inrichting er uit zal zien. 

  Lees meer

  3

  3. Het bouwen van de projectinrichting

  Is het ontwerp naar wens? Dan gaan onze interieurbouwers aan de slag met het realiseren van het ontwerp. Terwijl jij gewoon verder gaat met je werk, plaatsen de interieurbouwers nieuwe wanden, bouwen ze de pantry en toiletruimtes, leggen ze de vloer, plaatsen ze de techniek zoals bekabeling en ventilatie en geven ze de ruimte kleur. Volledig volgens afgesproken planning en binnen budget.  

  Bekijk de afgeronde projecten

  4

  4. Kantoor- en projectinrichting

  De casco van de ruimte staat, dus is het tijd om de hele ruimte in te richting. De werkplekken worden ingericht, de vergaderruimtes en de ontvangstruimtes zijn klaar om mensen te ontvangen, de planten worden op de juiste plekken gezet en de keukenkastjes worden gevuld met koffiekopjes. 

  5

  5. Oplevering en nazorg

  We zorgen dat de ruimte klaar is voor gebruik. Als alle spullen op de juiste plekken staan, we nog een keer hebben gestofzuigd en gedweild en de ramen zijn gezeemd is het moment voor jullie daar: de verhuizing! Welkom in de ruimte die je vanaf nu jouw nieuwe kantoor mag noemen.

  De oplevering van het nieuwe pand is meer dan een sleuteloverdracht. We leggen je uit hoe je jouw werkplek op de juiste, ergonomische manier instelt en hoe het licht en de ventilatie werken. Heb je daarna nog vragen over de akoestiek bijvoorbeeld? Geen probleem, ook na oplevering bieden wij vrijblijvend advies over alles rondom jouw kantoor.

   

  Jouw project inrichten

  Meer weten over de mogelijkheden in jouw pand? Vraag vrijblijvend een kantoorscan aan of neem contact op met ons via 010 - 445 10 10.

  Plan een gratis kantoorscan in

  BEL MIJ TERUG