fbpx
Klantcase kantoorinrichting door Hoogerwerf

Interieur architect

Hoogerwerf Projectinrichting & Projectmanagement

Een werkplek waar werkgeluk centraal staat. Een werkplek waar je je goed kan concentreren, een juiste werkhouding hebt en samen kan werken met de mensen die je nodig hebt. Een werkplek waar je prettig werkt, ongeacht de taak die je uitvoert. Dat is waar Hoogerwerf Projectinrichting & Projectmanagement voor staat.

Benieuwd of we jouw werkgeluk kunnen verhogen?

Plan een gratis kantoorscan in

14
creatieve projectinrichters
41
jaar ervaring
321
succesvolle projecten

Interieur inrichting

Bezig met plannen maken voor de herinrichting van de werkplek? Hoogerwerf denkt graag mee in de ontwikkeling van nieuwe projecten. Als projectinrichter kijken we naar de werkvormen en de ruimte en ontwikkelen we een plan voor de ideale projectinrichting die past bij jouw bedrijf. We zorgen dat de ruimte optimaal benut kan worden.

Projectmanagement

Binnenkort van start met de bouw van een nieuw kantoorpand of showroom? Hoogerwerf is jouw partner op het gebied van projectmanagement. Samen bekijken we de bouwtekeningen en begeleiden we de bouw. Vanaf de eerste heipaal tot aan de inrichting werken we nauw samen met de uitvoerders en ontzorgen we jou tijdens het gehele proces.

Interieur inrichting door Hoogerwerf

Voorafgaand aan de projecten luisteren we naar de klant. We onderzoeken wat je doet, hoe je werkt en met wie je samenwerkt. Door precies te weten hoe er gewerkt wordt, kunnen we de projectinrichting afstemmen op de werkwijze en de ruimte optimaal benutten. Want, dát creëert werkgeluk.

Vraag vrijblijvend de gratis kantoorscan aan

Benieuwd waar de kansen liggen op jouw kantoor? Vraag vrijblijvend een kantoorscan aan bij Hoogerwerf.

Plan een gratis kantoorscan in

BEL MIJ TERUG