fbpx

Hoogerwerf kantoor- en projectinrichting

Specialist op het gebied van werkplekken.

Plan vrijblijvend een gratis kantoorscan in!

 

Een kantoor is zoveel meer dan een kantoor. Het is een plek die inspireert, waar je geconcentreerd kunt werken zonder afleiding en waar je je thuis voelt. Wij helpen je graag om het optimale kantoor te realiseren. Of je nu gaat verhuizen of een compleet nieuwe inrichting wil, wij zoeken samen met jou naar de beste oplossing! Ook voor advies op het gebied van akoestiek of ergonomie ben je bij ons aan het juiste adres. We veranderen werken voor jou in een feestje, zonder dat jij hier omkijken naar hebt!

Onze werkwijze

1. Kennismaking

We beginnen alsof we de opdracht al hebben. Klinkt misschien een beetje vreemd, maar zo werken we intensiever samen en komen we tot de juiste oplossing. Moniek is vaak je eerste aanspreekpunt, samen met ontwerpster Linda of interieur architecte Jelena. We leren elkaar eerst goed kennen en stellen je wensen, eisen en behoeften vast. De organisatie komt bij ons altijd als eerste. Door ons goed te verdiepen in jouw bedrijf, kunnen we de juiste oplossing neerzetten.

Plan een gratis kantoorscan in

2. Planvorming

Als we je goed kennen, kijken we als eerst naar de ergonomie. Een goed kantoor is namelijk ook een gezond kantoor! We kijken naar het juiste meubilair, maar ook naar lichtinval, akoestiek, ventilatie en groen. Vervolgens gaan we aan de slag met het conceptontwerp, waarmee we een identiteit neerzetten die past bij jouw organisatie en doelstellingen. En tot slot maken we een begroting op. 

Hier nemen we alles in mee, ook de klussers en vaklui die we nodig hebben. Zo weet je zeker dat alles uiteindelijk binnen jouw budget past. Hebben we akkoord op de offerte? Dan gaan we alles waar maken!

3. Aan de slag

Overhandig de sleutel maar aan ons! We nemen alles omtrent jouw nieuwe interieur voor je uit handen. Remco bestelt alles. Peet zorgt er op locatie voor dat alles in kannen en kruiken is. We vinden het super als je langskomt, maar maak je vooral geen zorgen. Peet regelt alles voor je en heeft alles in de gaten. Ook Linda en blijft betrokken, zodat alles nog beter wordt dan je ooit had durven dromen. Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare!

4. Oplevering

En dan is het lang verwachte moment daar: de oplevering! Binnen de vooraf vastgestelde tijd én het budget leveren we jouw nieuwe ruimte op. Loop maar eens met ons mee, dan laten we je zien wat we allemaal hebben gedaan. Alles wat jou daarna nog rest, is genieten van de inspirerende omgeving, waar je samen met je huidige (en toekomstige) collega’s fijn en efficiënt kunt werken!

Plan een gratis kantoorscan in.

Neem contact op

Werkgeluk

Een werkplek die inspireert. Een werkplek die concentratie biedt. Een werkplek die prettig communiceert. Een werkplek die thuis voelt. Een werkplek waar alles gewoon werkt. Een werkplek die je gezond houdt. Een werkplek die duurzaam is.Hoogerwerf for Office wil jou en je werknemers werkgeluk brengen, thuis, onderweg en op kantoor. De tijden zijn veranderd, maar onze ingrediënten niet. Persoonlijk, praktisch, altijd de beste service en korte lijntjes.

Vraag meer informatie aan

    BEL MIJ TERUG