fbpx

Professionele displayoplossingen

Een pen op papier ervaring, maar dan digitaal

Als het gaat om touchscreens en interactieve schermen zijn twee dingen doorslaggevend: uitzonderlijke kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit is een belangrijke reden om Sharps uitgebreide assortiment interactieve display oplossingen eens goed te bekijken.

In de vergaderzaal, in de studio of in het klaslokaal: onze interactieve oplossingen zorgen voor een echte ‘pen op papier’ ervaring, waardoor iedereen er op een natuurlijke en intuïtieve wijze gebruik van kan maken. Er wordt geen gebruik gemaakt van lastige technologie – iedereen kan gewoon naar voren lopen en beginnen met het delen van informatie. En dat is nog maar het begin.

Voor dichtbij, maar ook op afstand

Met Sharps Display Connect-software kan iedereen die aan de vergadering deelneemt verbinding maken met onze interactieve beeldschermen -de Big Pads – en content bekijken (zoals tekst, afbeeldingen, foto’s, video’s en zelfs handgeschreven notities) en rechtstreeks vanaf zijn of haar tablet of andere mobiele apparaten content bekijken en bewerken. En dat is nog niet alles: zelfs als deelnemers in een andere ruimte werken, kunnen zij nog gemakkelijk een bijdrage leveren!

Alle apparaten zijn geschikt voor videoconferenties en een aantal displays maken gebruik van Sharps Projected Capacitive Touch-technologie voor een uitzonderlijke, precieze nauwkeurigheid bij het schrijven op het scherm. Bijna alle interactieve displays zijn uitgerust met een Mini-OPS Slot, waarmee extra apparaten kunnen worden aangesloten en de functionaliteit wordt uitgebreid.

Makkelijk in gebruik én mooi om te zien

Onze interactieve schermen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn geschikt voor elke omgeving. De schermen hebben een heldere resolutie en maken gebruik van zeer responsieve touchscreen technologie. Omdat we merken dat technologie soms in de weg kan zitten, hebben de Sharp oplossingen een gebruikersinterface en applicaties die eenvoudig en intuïtief te gebruiken zijn. Er is geen training voor nodig – alleen een snelle kennismaking is er nodig om aan de slag te gaan met creëren, communiceren en samenwerken.

Onze oplossingen zien er ook nog eens goed uit. Alle touchscreen monitoren, van de kleinste modellen voor de ‘kleine vergaderruimte (huddle meetings)’ tot de grootste interactieve oplossingen voor de veeleisende, bedrijfskritische toepassingen en educatieve omgevingen. De interactieve displays van Sharp hebben een elegant ontwerp met een dunne rand, dit zorgt ervoor dat deelnemers zich optimaal kunnen focussen op de content op het scherm.

BEL MIJ TERUG