fbpx

Softwareoplossingen

De juiste ondersteuning voor jouw organisatie

Sharp’s multifunctionele printers kunnen worden gekoppeld met verschillende applicaties en toepassingen om processen te stroomlijnen en te automatiseren. Hierdoor ben je niet alleen klaar voor alles wat er vandaag op je afkomt, maar ook zeker voor de uitdagingen die de toekomst te bieden heeft!

Door jouw multifunctionele printer van Sharp te koppelen met verschillende software applicaties, kan het apparaat een nog belangrijkere rol spelen in de ondersteuning van jouw organisatie.

Zelf heb je totaal geen omkijken naar het integreren van de oplossingen: dit pakken onze collega’s gewoon op met jouw ICT-afdeling of collega!

Alles wat je nodig hebt – en meer

Onze software oplossingen verbeteren de productiviteit van jou en je collega’s door te zorgen voor effectiviteit in bijvoorbeeld het document management proces, de beveiligde opslag van documenten, de verwerking van documenten en nog veel meer. Hierdoor heb je niet alleen inzicht in het proces, maar kun je dit ook verbeteren!

Van opslag tot archivering, van zoeken tot delen – op papier of in de cloud, op kantoor of onderweg – wij hebben de documentoplossingen die je nodig hebt om te concurreren in het digitale tijdperk.

BEL MIJ TERUG