fbpx
Hoogerwerf print en scan

Multifunctional leasen

Een printer die print

De simpele wens van iedereen printer op kantoor heeft staan. Bij Hoogerwerf begrijpen we die wens. Voor ons is het vanzelfsprekend dat de printer die we bij je leveren altijd werkt. Doet hij het niet? Dan zorgen we dat hij binnen 8 werkuren wordt gerepareerd. 

Bij Hoogerwerf lease je de multifunctional die je nodig hebt. Door hem te leasen, betaal je voor het gebruik in plaats van voor het bezit.

Zo werkt het: 

1: Bepaal het aantal afdrukken dat je wilt maken per maand 

2: Kies de extra opties. Wil je bijvoorbeeld dubbelzijdig printen of de mogelijkheid om bestanden te nieten?

3: Bepaal de contractvorm. Koop, lease of huur je de machine?

4: Voila, dit is de selectie printers die het beste past bij jouw wensen! We komen hem uiteraard bij je plaatsen en installeren.

Bekijk ons aanbod

De voordelen van lease

Altijd een printer die werkt 

Bij Hoogerwerf vinden we het niet meer dan normaal om een product te leveren die werkt. Daarom zorgen we er altijd voor dat jouw multifunctional doet wat hij moet doen. 

We hebben onze eigen gecertificeerde servicedienst met eigen monteurs. Als de machine niet werkt, zorgen we ervoor dat hij binnen 8 werkuren gerepareerd wordt. En daar hoef je niet voor bij te betalen, het zit namelijk inbegrepen in de servicekosten. 

Bekijk onze printers

Dáárom Hoogerwerf 

Bij ons krijg je niet zomaar een monteur, je krijgt jouw eigen servicemonteur. De monteur kent de machine en jouw bedrijf en zorgt er voor dat je binnen 8 werkuren weer zorgeloos kunt printen, scannen en kopiëren.

De voordeligste en achteraf betalen

Bij Hoogerwerf werken we niet met voorschotten en ingewikkelde berekeningen. Je betaalt altijd achteraf voor de afdrukken, zonder minimum afname en dus echt alleen voor de printjes die uit de machine komen rollen.

De maandelijkse kosten bestaan uit een servicebedrag en een laag bedrag per afdruk. Zo houden we de kosten laag, ook als je minder gaat printen.

  Betaal ik te veel?

  [textarea your-message placeholder "extra informatie]

  Experts op het gebied van Sharp Multifunctionals

  We vinden bij Hoogerwerf specialisme belangrijker dan een groot aanbod. Daarom hebben we er voor gekozen om 1 merk multifunctional aan te bieden, namelijk de machines van Sharp. Door te kiezen voor 1 merk in plaats van 5, hebben we onszelf ontwikkeld tot echte experts op het gebied van onze multifunctional printers

  Vooruitstrevende techniek 

  Bij Hoogerwerf werken we met de nieuwste, meest vooruitstrevende technieken als het gaat om printen en scannen. Met speciale (en exclusieve) software weten wij vaak eerder dat de machine een servicebeurt nodig heeft, dan jijzelf.  

  Lees meer over onze softwareoplossingen

  Met ruim 40 jaar ervaring met Sharp, kennen we de machines van binnen en buiten, zodat we hem altijd zelf kunnen repareren als hij het niet doet.” 

  Bekijk onze printers

  hoogerwerf printer leasen

  Waarom een Sharp multifunctional?

  Met ruim 40 jaar ervaring, hebben wij ervoor gekozen om alleen met de machines van Sharp te werken. Sharp loopt voorop in de markt als het gaat om gebruiks- en milieuvriendelijkheid, prestaties en innovaties. Daarnaast ontvangt Sharp regelmatig awards van een onafhankelijk onderzoeksbureau van Buyers Laboratory Inc. (BLI). De BLI-awards worden toegekend aan hardware- en softwareproducten die als beste worden getest.

  We hebben regelmatig gekeken naar andere merken, maar geloof ons: geen merk is zo sterk als Sharp. Sharp was ’s werelds eerste producent die beveiliging in printers, scanners en kopieerapparaten heeft aangepakt. Hiermee ontving Sharp als eerste de Common Criteria validatie! Nog steeds wordt Sharp gezien als één van de grootste innovators op het gebied van veiligheid.

  Lees meer over Sharp

   

   

  Vraag direct jouw multifunctional aan

   [textarea your-message placeholder "extra informatie]

   BEL MIJ TERUG