fbpx

Het Grand Café van het Robert Walters Kantoor

Het Grand Café dient als de entree voor gasten, klanten en werknemers.

Het was ons doel om van de entree een ruimte te maken waar mensen zich welkom en op het gemak voelen. Een plek waar mensen graag willen zijn en met elkaar afspreken.

Om die sfeer te faciliteren hebben we ervoor gekozen om van de entree een horeca ruimte te maken. Wanneer mensen naar horeca gelegenheden gaan dan is dat meestal omdat ze iets leuks hebben afgesproken met een vriend, vriendin of collega. De open setting zorgt ervoor dat mensen intensiever met elkaar in gesprek gaan. Daarbij bestaat tijd minder in een horeca setting, waardoor stress wordt verlaagd. Dat maakt dat mensen zich op het gemak voelen.

 

De doelstelling vanuit Robert Walters is meer mensen op kantoor hebben en houden. Het kantoor – niet te verwarren met enkel de werkplek – is een plaats van ontmoeting. Het nodigt uit.

 

Het Grand Café

Vanuit de centrale hal kom je binnen in een chique lounge met receptie en koffiebar. Gasten en klanten worden welkom geheten door de gastvrouwen en voorzien van lekkere koffie. Het Grand Café is ook het centrale punt dat de basis vormt voor de community die Robert Walters wil creëren. De sfeer ademt een warm welkom uit, is vriendelijk maar ook chique.

De zone is ingericht met verschillende zitjes. Van coupe, statafels, fauteuil tot een lekkere loungebank met playstation. Het is de plek waar je kunt lunchen, koffie drinken, ontspannen, borrelen, met collega’s kunt samenwerken of overleggen, events georganiseerd worden en waar klanten geïnterviewd kunnen worden. Voor de evenementen is het podium, de videowall en de volledige muziekinstallatie ideaal.

 

  • Vanuit de centrale hal vinden klanten makkelijk hun weg naar de ontvangstzone 
  • Een warm welkom in een horeca omgeving voor zowel werknemers als gasten 
  • Direct verbinding met de binnentuin en het dakterras

Het Grand Café

De grote bar van 12 meter is de eyecatcher in de ruimte. De bar wordt gebruikt om het uitgebreide lunchbuffet uit te serveren maar is ook voorzien van een biertap en een barista koffiemachine. Het aangrenzende balkon is voorzien van buitenmeubilair en geeft vanaf de 10e etage een mooi uitzicht over Amsterdam. 

 

Processed with VSCO with m5pro preset

Er is zo veel te ontdekken!

Ga terug naar het portfolio van Robert Walters met een overzicht van het gehele kantoor.

Of neem een stap in de volgende zone: de Teamworkzone.

BEL MIJ TERUG