fbpx

De Teamworkzone van Robert Walters

Bij vergaderen wil je zowel focus als creativiteit triggeren. Aan de ene kant wil je trainingen en moeilijke stukken met gerede focus aanpakken. Aan de andere kant moet je vrij kunnen zijn om jouw creativiteit tentoon te stellen. Hier helpen opstelling en kleurgebruik natuurlijk ook mee.

De Teamworkzone bestaat uit 6 vergaderruimtes met allemaal hun eigen indeling en naam. Herengracht, Singel, Amstel, Prinsengracht, Keizersgracht en Zuidas.

Omdat dit ruimte’s zijn waar, in ieder geval door het brein, veel energie wordt verbruikt, is het belangrijk om zo min mogelijk afleiding te hebben. Wanneer je na een meeting naar buiten gaat, staat daar de priming klaar om je weer een shot dopamine d.m.v. een feel good moment toe te dienen.

 

 

De Teamworkzone

Vanuit de Interviewzone kom je bij de 6 vergaderruimtes met allemaal hun eigen indeling en naam. Herengracht, Singel, Amstel, Prinsengracht, Keizersgracht en Zuidas. De Herengracht is ingericht met een ronde zit/sta opstelling. Deze ruimte is ideaal voor overleg, teamsessies of brainstormen. De Singel en Amstel zijn ontworpen voor trainingen. Door de vouwwand kunnen deze ruimtes samengevoegd worden tot een grote trainingsruimte.

 

De accentkleur in de Vergaderzone is zeegroen. Dit zorgt voor een frisse en rustige sfeer.

  • De vergaderruimtes vormen een buffer tussen de Interviewzone en de werkvloer. 
  • De ruimtes zijn geschikt voor vergaderen met grotere groepen en het geven van trainingen
  • Sfeer: zakelijk chique, fris en helder, vertrouwen en betrokkenheid, weinig afleiding

 

Teamworkzone

De Herengracht beschikt over een statafel met krukken en de Keizersgracht is de boardroom voorzien van een tafel met leren fauteuils. De Zuidas is ingericht met flexibel meubilair zodat er op verschillende manieren trainingen gegeven kunnen worden. De vergaderruimtes zijn te boeken via het GoBright reserveringssysteem en zijn allemaal voorzien van een presentatiescherm met camera.

Er is zo veel te ontdekken!

Ga terug naar het portfolio van Robert Walters en ontdek het gehele kantoor.

Of neem een stap in de volgende zone: de Toscaanse Tuin.

BEL MIJ TERUG