fbpx

De Sales Arena van het Robert Walters Kantoor

De Sales Arena is een Wall Street achtige omgeving die speciaal ontworpen is om optimaal te presteren.

Topprestaties worden geleverd door stress op de juiste manier te reguleren. De Sales Arena moet precies die stress toevoegen. Tijdens de entree wordt men herinnerd aan targets. Het podium in het midden staat voor het middelpunt van de aandacht. De rode kleur activeert alertheid.

Dit is de ruimte om in te presteren. Niet uren aan een stuk. Het zijn sprintwedstrijden. Zie het als een wedstrijd in de NFL of NBA. Scoren en dan even tot rust komen. Raak je hier aan gewend, dan conditioneer je jezelf ook tot prestaties wanneer je deze ruimte betreed. Falen is geen optie meer.

 

Sales Arena

Je betreedt de Sales Arena via een tunnel net zoals sporters dit doen wanneer ze het speelveld opkomen. In de tunnel hangen beeldschermen waar beelden en teksten op te lezen zijn die je op scherp zetten om te gaan presteren. Wanneer je door de tunnel in de Sales Arena komt zie je een halfronde tribune met een podium. Hier kunnen presentaties, peptalks en trainingen gegeven worden. Aan de achterzijde van de tribune zijn 2 touchscreens geïntegreerd met daarvoor statafels zodat je met je team actief kan overleggen en presenteren. De grote videowall laat het laatste nieuws en inspirerende videobeelden zien.

 

  • De Sales Arena is door middel van een dichte wand afgescheiden van de overige werk- en overleg zones en alleen toegankelijk via een figuurlijke spelerstunnel waarna je het speelveld of de Sales Arena betreedt 
  • De centrale Sales Arena is geschikt voor teamsessies, trainingen, presentaties of het vieren van successen

 

De Sales Arena

De ruimte is volledig ingericht met tafels op stahoogte zodat je actief blijft. De tafels zijn voorzien van draadloze telefoonopladers. Naast hoge krukken zijn er deskbikes en loopbanden toegepast. De toegepaste kleuren zijn rood, zwart en betonlook.

Het rode tapijt onder de tribune geeft een Las Vegas Casino gevoel wat aansluit bij de snelle Wall Street omgeving. De sfeer is hard en stoer. De Sales Arena is zo ontworpen dat je daar voor korte tijd kan knallen en presteren. Het is niet de bedoeling dat je hier een volle werkdag doorbrengt. Dan zou deze ruimte je juist overprikkelen waardoor je productiviteit weer omlaag gaat.

 

 

Er is zo veel te ontdekken!

Ga terug naar het portfolio van Robert Walters en ontdek het gehele kantoor.

Of neem een stap in de volgende zone: de Interviewzone!

BEL MIJ TERUG