fbpx

De Interviewzone van Robert Walters

De Interviewzone is in haar ervaring een verlengde van het Grand Café. Een fijne ruimte waar mensen elkaar ontmoeten en met elkaar verbinden. Het verschil van de interview ruimtes is dat deze meer besloten zijn. In het ontwerp hebben we voor een lichte, frisse uitstraling gekozen zodat het niet aanvoelt als ‘straffe’ interview ruimtes. Meer als een veilige plek om dieper in te gaan op onderwerpen die niet in een open ruimte besproken kunnen worden. In een vertrouwde omgeving. 

Er zijn binnen het gehele kantoor 3 verschillende settings voor interviews gecreëerd. In het Grand café is genoeg keuze voor een open overleg. In deze Interviewzone is er de keuze uit een semi-open ruimte of een gesloten ruimte.

De Interviewzone

Vanuit de fMRi scan kwam de informele open setting het meest gunstig uit de test. Hierdoor konden we het aantal gesloten boxen terugbrengen naar 4. De semi open en gesloten boxen zijn ingericht met coupezitjes of een loungebank met fauteuils. Dit geeft een huiselijk gevoel en stelt de kandidaten op hun gemak. 

 

  • De Interviewzone overlapt met de ontvangstzone 
  • Interviews in een open setting zijn mogelijk in het Grand cafe 

 

 

De Interviewzone

De accentkleur van de interviewzone is warm terracotta met beige/geel.

Er is zo veel te ontdekken!

Ga terug naar het portfolio van Robert Walters en ontdek het gehele kantoor.

Of neem een stap in de volgende zone: het Werklandschap.

BEL MIJ TERUG