fbpx

Maak kennis met Linda Goedhard

Linda op de praatstoel

Ooit begonnen als stagiair en nu volwaardig projectmanager die verantwoordelijk is voor het leiden van diverse grote projecten. In deze blog lees je over Linda Goedhard, onze projectmanager die al 18 jaar lang onderdeel is van het Hoogerwerf team. Waar krijgt Linda energie van? Welk project is haar het meeste bijgebleven? En wat maakt werken bij Hoogerwerf zo leuk? Je leest het hier!

Linda, wie ben je en wat doe jij binnen Hoogerwerf?

Ik ben Linda Goedhard en ik werk als projectmanager bij Hoogerwerf. Ik ben hier 18 jaar geleden – na mijn laatste stage van het Hout- en Meubileringscollege – gestart en nooit meer weggegaan! Ik ben begonnen als interieurontwerpster, wat ik jaren met plezier heb gedaan. Sinds een aantal jaren ben ik meer bezig met het managen van de projecten die wij doen. Dit doe ik vanuit Vlaardingen, maar ik ben ook steeds meer op locatie te vinden. Ik vind het erg leuk om met onze vaste partijen samen te werken op locatie. Daarnaast is het ook heel leuk om van een leeg kantoor een mega gaaf pand te maken!

 

Wat vind je het leukste aan je werk en waarom?

Het leukste van mijn werk vind ik het op locatie zijn bij onze projecten.We zijn soms maanden aan het ontwerpen, aanpassen en tekenen – en het is dan echt een feestje om alles gerealiseerd te zien worden! Daarnaast vind ik het belangrijk dat het contact met nieuwe partijen goed opgebouwd wordt en soepel verloopt, daar krijg ik energie van!

Welk project is jou het meeste bijgebleven en waarom?

Dat is Robert Walters verhuizen naar de Tower Ten. Robert Walters is vanaf het begin van mijn periode bij Hoogerwerf mijn klant. We hebben veel verhuizingen gedaan, maar het kantoor in de Tower Ten op de Zuidas is wel echt mijn favoriet.

Dit kantoor is namelijk ingericht op basis van Neurowetenschap en heeft in het voortraject veel tijd in beslag genomen. Hiervoor moesten zelfs medewerkers van Robert Walters in een fMRI scan liggen!
Met de uitkomsten van die – en nog veel meer andere onderzoeken zoals profiling – heeft onze interieurontwerpster een heel gaaf plan gemaakt. Er zat van alles in wat we nog niet eerder hadden gedaan, wat voor mij dus een hele uitdaging was.

Alle partijen hebben een mega ingezet gegeven. Het pand heeft een horeca, mooie vergaderkamers en een fijne werkomgeving, een arena om samen in te knallen en een bufferzone compleet in Toscaanse stijl met een yogaruimte om in tot rust te komen. En dat allemaal op de 10de verdieping met balkon op de Zuidas in Amsterdam!

Wat betekent ‘Werkgeluk’ voor jou? 

Werkgeluk betekent voor mij iedere dag met plezier naar je werk gaan. Het hebben van fijne collega’s en een werkomgeving waar je zowel de rust als de hectiek kan opzoeken.

Een dag niet gelachen op kantoor is een verloren dag!

 

Wat is jouw lievelingsruimte binnen een kantoor? 

Ons café, dit is de plek waar je elkaar tegenkomt. Je maakt een praatje met collega’s van andere afdelingen, maar het is voor ons ook de plek voor een snel overleg. En door de leuke setting, leidt dit ook vaak tot snelle en goede beslissingen!

 

Hoe vind jij het om met het Hoogerwerf team samen te werken?

Ik ben heel blij met het team bij Hoogerwerf. Iedereen heeft dezelfde humor en als er hard gewerkt moet worden, dan werkt iedereen daar in mee. We kunnen commentaar van elkaar hebben en we hebben door de jaren heen wel bewezen dat we hele gave dingen kunnen maken met ons team, waardoor veel tevreden klanten in een mooie werkomgeving werken.

Hoe zou het voor klanten zijn om met jullie samen te werken?

Dat weet ik niet, haha! Ik hoop dat ze het als heel fijn ervaren. Ons doel is altijd om de klant te helpen met zijn vraag, probleem of ideeën. Zodra we dit weten, dan gaan wij daarmee aan de slag. We bespreken onze ideeën en oplossingen en komen dan samen met de klant tot een plan. Zodra dat is besproken nemen wij het stokje over. Wij realiseren wat we hebben beloofd en doen dat binnen de afspraken tijd en budget.

 

Welke tip zou jij geven aan iedereen die zijn of haar werkplek wilt verbeteren?

Bel Hoogerwerf, haha nee grapje natuurlijk. Buiten dat ergonomie en een goede stoel erg belangrijk zijn, moet je ook kijken of je blij wordt van de omgeving waar je zit.

Wissel daarnaast je werk voldoende af door even koffie te halen of door even wandelend of staand een gesprekje te voeren met een collega. Maar buiten het ergonomische of sociale aspect speelt de ruimte zelf een belangrijke rol. Want door een goede akoestiek, luchtverversing of verlichting kan een werkplek veel fijner aanvoelen!

Geschreven door
Team Hoogerwerf

info@hoogerwerf.nl

Gerelateerde blogs

BEL MIJ TERUG