fbpx

Print & Scan

In bijna elk bedrijf wordt geprint, gescand of gekopieerd. Je staat er misschien niet vaak bij stil, maar dat is nog best een ingewikkelde wereld! En hoewel de wereld steeds digitaler wordt, blijven documenten bestaan. In de afgelopen 50 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in alles wat er bij printers, scanners en kopieerapparaten komt kijken. We weten er alles van en onderhouden ze met liefde! De toner stroomt door ons bloed.

Bekijk alle multifunctionals

 

Waarom Hoogerwerf?

Print & Scan kan 1 apparaat leveren, maar ook 100. Belangrijk daarbij is dat we niet alleen het apparaat leveren, maar er ook voor zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het functioneren. Bovendien heb je geen omkijken naar toners en cartridges: wij kunnen alles voor je bijhouden en vullen je voorraad aan wanneer dat nodig is. Bij ons betaal je per afdruk, maar daar zit dan ook direct alles in. Zo hoef jij nooit meer (te dure) cartridges te bestellen! En is er een storing? Dan lossen we die binnen uiterlijk 8 uur voor je op.

Storing melden

Onze monteurs leren jou en je bedrijf goed kennen. Wij kiezen ervoor om alleen met Sharp te werken. Hierdoor kennen we alle ins en outs van jouw machine en kunnen we storingen snel oplossen. Hebben we iets over het hoofd gezien? Dan komt Marco of Ramon bij je langs om de storing te verhelpen.

Help, storing!

Jouw nieuwe automatische collega

Printers, scanners en en kopieerapparaten zijn er in verschillende soorten en maten. Op basis van wat je nu gebruikt en wat je nodig hebt adviseren wij jou over je nieuwe apparaat.

We werken met een Managed Printing Service. Hierdoor weten we vaak al dat je machine onderhoud nodig heeft of gaat storen, voordat je het zelf ontdekt. Deze tool helpt ons ook met monitoring, automatische tellerstandopname en het beheer van verbruiksmaterialen. Dat klinkt misschien gek, maar hierdoor zien we precies wanneer jouw toners vervangen moeten worden en wij dus nieuwe moeten leveren! 

Door middel van uitgebreide dashboards hebben we voortdurend inzicht in de status van het printerpark en kunnen we pro-actief werken. Dit maakt het beheren van het printerpark makkelijker en inzichtelijker. Samen met jou kunnen we een afdrukbeleid ontwikkelen dat foutieve afdrukken vermindert, verspilling tegengaat en controle laat uitoefenen op (toekomstige) afdrukstromen.

De machines van Sharp

Na vele jaren hebben wij ervoor gekozen om alleen met de machines van Sharp te werken. Dit merk heeft zich keer op keer bewezen als vooruitstrevend. Bovendien loopt Sharp voorop in de markt als het gaat om gebruiks- en milieuvriendelijkheid, prestaties en innovaties. Daarnaast ontvangt Sharp regelmatig awards van een onafhankelijk onderzoeksbureau van Buyers Laboratory Inc. (BLI). De BLI-awards worden toegekend aan hardware- en softwareproducten die als beste worden getest.

We hebben regelmatig gekeken naar andere merken, maar geloof ons: geen merk is zo sterk als Sharp. Sharp was ’s werelds eerste producent die beveiliging in printers, scanners en kopieerapparaten heeft aangepakt. Hiermee ontving Sharp als eerste de Common Criteria validatie! Nog steeds wordt Sharp gezien als één van de grootste innovators op het gebied van veiligheid.

Bekijk alle machines van Sharp

1

A3 en A4 systemen in mono of kleur

Of je nu een kleine of een (middel)grote onderneming hebt, de multifunctionele systemen van Sharp ondersteunen je waar nodig. Met een hoge afdruksnelheid, gemak en veel afwerkingsmogelijkheden is er altijd wel een Sharp systeem dat bij jou past. Ook kun je printen vanaf een USB stick of mobiel apparaat als een tablet of smartphone.

Meer over A3 en A4 systemen in mono of kleur

2

Productiesystemen

Voor repro afdelingen bieden wij productiviteit met buitengewone prestaties! Je kunt grote hoeveelheden documenten en boekjes met professionele kwaliteit afdrukken, on-demand, heel snel en op uiteenlopend afdrukmateriaal. Deze systemen zijn niet alleen robuust genoeg voor het duurzaam hoog volume productie printen, maar ook uiterst eenvoudig in het gebruik en verrassend energiezuinig!

Meer over productiesystemen

3

Printers

Onze compacte A4 netwerkprinters zijn speciaal ontworpen voor individuele gebruikers of kleine werkgroepen. Met een modern ontwerp en een ruimtebesparende modulaire configuratie passen de printers van Sharp in iedere werkomgeving.

Meer over printers

4

Software oplossingen

Sharp’s multifunctionele printers (MFP’s) kunnen worden gekoppeld met verschillende applicaties en toepassingen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te automatiseren. Onze producten zijn niet alleen klaar voor de hedendaagse taken, maar zijn ook geschikt om te voldoen aan de uitdagingen die de toekomst te bieden heeft. Van opslag tot archivering, van zoeken tot delen (op papier of in de cloud), op kantoor of onderweg – wij hebben de document oplossingen die je nodig hebt om te concurreren in het digitale tijdperk.

Meer over software oplossingen

5

Professionele display oplossingen

Sharp heeft een uitgebreid assortiment interactieve display oplossingen, zonder lastige technologie. In de vergaderzaal, in de studio of in het klaslokaal: onze interactieve oplossingen zorgen voor een echte ‘pen op papier’ ervaring, waardoor iedereen er op een natuurlijke en intuïtieve wijze gebruik van kan maken. Iedereen kan naar voren lopen en beginnen met het delen van informatie. En dat is nog maar het begin.

Meer over professionele display oplossingen

6

Oog voor het milieu

Sharp is een milieutechnisch geavanceerd bedrijf, dat als eerste producent een EU Eco-Label ontving. Verder zijn honderden producten van Sharp bekroond met internationale awards voor het milieuvriendelijke design en de energiebesparende eigenschappen. Ook voor milieubewuste bedrijven is Sharp dus een uitstekende keuze!

Meer over Sharp & het milieu

Hoogerwerf is een betrouwbare partij. Het niveau van onderhoud, de flexibiliteit en het advies zijn voor ons heel belangrijk. Ook het feit dat Hoogerwerf de machines plaatst en indien nodig omruilt, is heel fijn.

Peter Boeringa

BUKO Infrasupport

De korte lijntjes van Hoogerwerf zorgen ervoor dat we snel afspraken kunnen maken. Vanaf de eerste levering wordt er al heel pro-actief behandeld. Er wordt heel praktisch met ons meegedacht. Bij grote bedrijven ben je vaak maar een nummertje, maar bij Hoogerwerf voelde ik meteen dat dat niet zo was.

Remke Heijmans

Waalhaven Group neemt al meer dan 10 jaar multifunctionals af bij Hoogerwerf. We vertrouwen Ronald als het gaat om welk apparaat we moeten nemen door de hoeveelheid kennis die hij heeft. Ik geef aan wat ik wil en Ronald brengt advies uit. We hebben verder geen omkijken naar de apparaten, het onderhoud loopt volledig automatisch!

Corinne Verstoep

Waalhaven Group

We zijn met Hoogerwerf gaan werken door de goede reputatie. Het service aspect is belangrijk: iedereen kan printers leveren, maar hoe problemen worden opgelost, is misschien nog wel belangrijker. Wat dat betreft worden onze verwachtingen volledig waar gemaakt. Onze monteur stond bij een probleem zelfs een keer binnen 20 minuten op de stoep!

Timo Doel

Orga

Team Print & Scan

PRINT & SCAN

Ronald Noordhoek

PRINT & SCAN

Ramon van Loon

PRINT & SCAN

Marco van Jaarsveld

BEL MIJ TERUG