fbpx

Maak kennis met Lisa Krommenhoek

Lisa op de praatstoel

In deze blog maak je kennis met Lisa Krommenhoek, onze projectadviseur die nu ruim een jaar onderdeel is van het Hoogerwerf team. Ze vertelt over haar ervaringen van het afgelopen jaar en deelt haar tips. Die wil je niet missen! Want wat vindt ze zo leuk aan haar werk en waarom? Hoe bevalt het werken in het Hoogerwerf team haar? En wat is volgens haar de sleutel tot een goede werkplek? Je leest het hier!

Lisa, wie ben je en wat doe je binnen Hoogerwerf? 

Mijn naam is Lisa Krommenhoek en ik ben nu ruim een jaar projectadviseur bij Hoogerwerf. Binnen het team kantoorinrichting begeleid ik projecten van het begin tot het eind, voornamelijk op kantoor, maar zo nu en dan ook op locatie bij de klant.

 

Wat vind je het leukste aan je werk en waarom?

Het leukste aan mijn werk is de afwisseling, zowel in klanten als in projecten. Ik geniet ervan om concepten te bedenken en plannen uit te werken. Die diversiteit zorgt voor plezier in mijn werk.

 

Welk project is jou het meeste bijgebleven en waarom?

Voor mij is dat mijn eerste project bij Hoogerwerf, namelijk het nieuwbouwpand van MacArtney in Maassluis. Op mijn eerste werkdag ben ik in dit project gestapt en ben ik betrokken geweest van het begin tot het prachtige eindresultaat. In samenwerking met de klant, Ron Voerman en zijn vrouw Martine, hebben wij het ontwerp van het gebouw naar wens aangepast en een mooie invulling gegeven. Hierdoor hebben zowel de medewerkers als de klanten een warm welkom op deze prachtige locatie langs de Nieuwe Waterweg.

 

Wat betekent ‘Werkgeluk’ voor jou? 

Daar kan ik kort over zijn. Werkgeluk betekent voor mij dat je kunt werken in een omgeving waarin je de beste versie van jezelf kunt zijn.

 

Wat is jouw lievelingsruimte binnen een kantoor? 

Mijn favoriete ruimte binnen een kantoor is de plek van onze studio, die centraal in het pand ligt. Hier kunnen we gemakkelijk en flexibel overleggen tijdens het werk. Niet ver daarvandaan is ons Café Jan, waar we lunchen, verjaardagen vieren en overleggen.

Hoe vind jij het om met het Hoogerwerf team samen te werken?

We hebben een heel leuk team waarin we fijn kunnen samenwerken en waarvan ik ook veel kan leren. Als het nodig is, werken we hard samen, maar als er tijd is, hebben we ook veel plezier.

 

Hoe zou het voor klanten zijn om met jullie samen te werken?

Wij denken mee vanuit de wens van de opdrachtgever, zowel praktisch als wat betreft de gewenste sfeer. In de eerste fase betrekken wij de klant bij het maken van de plannen. Er worden regelmatig tussentijdse gesprekken gevoerd en ontwerpen bekeken, zodat wij een goed passend voorstel kunnen maken.

Zodra de plannen zijn goedgekeurd, coördineren wij het project volledig. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp wordt gerealiseerd, sturen de benodigde partijen aan en zorgen ervoor dat de opleverdatum wordt behaald. Hiermee kunnen wij de klant volledig ontzorgen.

 

Welke tip zou jij geven aan iedereen die zijn of haar werkplek wilt verbeteren?

Denk niet zwart-wit, letterlijk! Op je werkplek ben je meestal net zo vaak als thuis, en soms misschien zelfs vaker, haha. Zorg er daarom voor dat iedereen zich thuis voelt in zijn of haar werkomgeving.

Het gebruik van kleur, de juiste verlichting en akoestiek zijn hierin belangrijke elementen. Wij bij Hoogerwerf zorgen ervoor dat een kantoor een inspirerende ruimte is waar ruimte is voor concentratie, prestatie en ontspanning.

Geschreven door
Team Hoogerwerf

info@hoogerwerf.nl

Gerelateerde blogs

BEL MIJ TERUG