fbpx

Projectmanagement en -inrichting voor Mol Sloopwerken

Projectmanagement en -inrichting voor Mol Sloopwerken

‘’Waar we normaal het projectmanagement en -inrichting van een bestaand gebouw begeleiden en uitvoeren, zijn we bij Mol Sloopwerken al vanaf de bouw van het pand betrokken. Een mooi project waarbij al onze expertises van pas komen!’’

Arie Mol (mede-eigenaar Mol Sloopwerken) nam contact met ons op, we zaten met elkaar aan tafel om de plannen en bouwtekeningen door te nemen en enkele dagen later stonden we al in het in aanbouw zijnde pand. We bekeken de locatie, lichtinval en aansluitingen van de leidingen en luisterden naar de wensen vanuit Arie. Zo zijn we stap voor stap de ruimte vorm gaan geven. 

Projectinrichting passend bij de bedrijfscultuur

Ieder kantoor moet passen bij de mensen die er gaan werken. Mol Sloopwerken is een familiebedrijf. Arie Mol is mede eigenaar en het gezicht van A. Mol Sloopwerken, maar zijn vader is nog altijd betrokken in het bedrijf. ‘’Opa Mol’’ komt nog met regelmaat op kantoor, hij staat centraal binnen het bedrijf, inspireert en prikkelt Arie nog steeds in zijn werk. Hij krijgt daarom een centrale plek op de werkvloer van het nieuwe pand. Daaromheen hebben we alles ingericht. Het familiegevoel hebben we doorgetrokken in de rest van de inrichting. We creëren een welkome omgeving, met een grote centrale tafel waar iedereen omheen kan zitten.  

Projectontwikkeling door Hoogerwerf

Als projectmanager en -inrichter ontzorgen we Arie Mol volledig bij de ontwikkeling en inrichting van het nieuwe kantoorpand. We plannen, coördineren, richten in en zorgen ervoor dat Mol Sloopwerken op de afgesproken datum het nieuwe kantoor in gebruik kan nemen. 

Bekijk hieronder de video van het project voor Mol Sloopwerken. 

 

Geschreven door
Team Hoogerwerf

info@hoogerwerf.nl

Gerelateerde blogs

BEL MIJ TERUG